ТРИНАЕСЕТТО ДРЖАВНО
ПРВЕНСТВО НА БАРМЕНИ

31 Март и 1 Април 2020
Sky Hotel - Гевгелија

ПРОГРАМА

НА ТРИНАЕСЕТТО ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО НА БАРМЕНИ
Sky hotel - Гевгелија

31 МАРТ

11:00 - 12:00

Доаѓање на натпреварувачите и влечење на лотарија за редослед на натпреварувачите и брифинг

12:00 - 12:30

Подготовка и припрема за натпреварите

12:30 - 13:30

МONIN семинар

13:30 - 14:15

Marie Brizard Testing натпревар

14:15 - 15:00

Hennessy Семинар

15:00 - 17:00

Квалификации Класика

17:00 - 20:00

Пауза и сместување

21:00 - 22:00

Speed Round - Натпревар

1 АПРИЛ

10:00 - 11:00

Собирање и припрема на сите натпреварувачи

11:00 - 13:00

Smirnoff Porn Star Martini Challenge

13:00 - 13:30

Доделување на дипломи и Прогласување на финалистите

13:30 - 14:00

Пауза и подготовка на финалистите

14:00 - 15:00

Финале Класика After Dinner Cocktails

15:00 - 15:30

Прогласување на победници и затворање на натпреварот

*Организаторите може да ја променат програмата и за тоа сите натпреварувачи ќе бидат навремено известени.

ЗА СИТЕ НАТПРЕВАРУВАЧИ КОИ НЕ СЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА И ОКОЛИНАТА, ЌЕ БИДЕ ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ.

Здружение на Бармени на Македонија © 2020 Член на International Bartenders Association